perjantai 8. tammikuuta 2010

Ei voi olla totta!

Mua ärsyttää ihan suunnattomasti useet n. 13 vuotiaat tytöt! Kamalia! No ei siis kaikki tietenkään, mutta kunhan muute vaan yleistän. Siis, tänään kun menin hakemaan pikkusiskon koulusta, hän on siis 9-luokalla, ne kaikki tytöt oli ihan järkyttävän näköisiä! Melkein kukaan ei osannut meikata, ja silti niillä oli naama täynnä pakkelia. Ja vaikka edes tissit ei oo vielä kasvanu niin silti herutetaan niin että pojat varmaan kattois.. Anteeks mitä tää on? Ja korkokenkiäkin näki monella tytöllä, joista vaan harvat osas kävellä niillä. Tällänenkö tää maailma nykyään on mitäh? Ja anteeks ny jos loukkasin jotakuta mut tää on vaa mun mielipide.


Ps. Haha tuolt mä näytän näin suurinpiirtein kahdelta yöllä!

Noora

5 kommenttia:

  1. Jep niin tulee. Ihan outoo, kun ite 13-vuotiaana tyylii leikin viel barbeilla :-D No en ehkä ihan, mut kuitenkin!

    VastaaPoista
  2. Kommentoimpa sitten tähän, että ollaanko me oikeesti noin hirveitä ?! Täällä ite 13-vuotias tyttönen. Siis joo, muakin ärsyttää tollaset vtu ns "pikkuaikuiset" jotka yrittää meikata itsensä joksikin 20 vuotiaaks, ja sit ne näyttää suoraansanottuna hevonperseeltä! Itse en käytä kuin vähän kajalia ylhäällä ja sitte ripsarii, kohtuus kaikessa!
    Huom! Ei me kaikki niin hirveitä olla.
    Ps. sry rupesin tnä lukee sun blogii niin tuli tää kivasti myöhässä..

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Jep, en sanonutkaan että kaikki olis tollasia ;) Satuin vaan huomaan siskon koulussa että tosi monet on... Semmost se on, eikä meikkaamisessa sinänsä oo mitään pahaa, mut olis vaan ihan kiva että käytettäis vaikka vähä vähemmän meikkiä ku se et on paljon ja huonosti laitettu.. Mut hyvä et sä oot sentään fiksu!:)

    Eikä se mitään, kyllä aina saa tulla kommentteja, oli ne sitte "myöhässä" tai ei ;)

    VastaaPoista
  4. Minäkin sanoisin että kaikki ei ole sellasia. Ja toiseksi, taidat itsekin käyttää aika paljon tuota pakkelia(ei millään pahalla).

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: En edelleenkään sanonu että kaikki olis sellasia? :-D Ja juu, niin käytänkin, mutta tässä ei ollutkaan kyse siitä pakkelin määrästä pelkästään vaan siitä, että jos ei osaa meikata, niin ei varmaan kannata tunkea sitä pakkelia ihan kauheesti naamaan! Ja mä väitän, että saatan kyllä olla vähän parempi meikkaamaan kuin 13-vuotias :-)
    KIITOS.

    VastaaPoista