lauantai 6. helmikuuta 2010

Thylsä lauantai?


Joops. Mulla on ollu tänään maaaailman tylsin päivä! En oo tehnyt yhtikäs mitään, jote nyt päätin, että miksen samantien kirjottais blogiin. Tässä suunnitteilla kohta lenkille lähtö, sen jälkeen The Village leffa ja sen jälkeen The Descent. Ja näistä molemmista tulossa sitten pieni leffa-arvostelu. Joko huomenna tai sitten jo tänä yönä. Mutta nyt eräs toinen leffa-arvostelu elokuvasta I love you, Beth Cooper:
Siis tämähän on, kuten kuvastakin voi jo päätellä, teinileffa. Mutta olin yllättynyt, kuinka hyvä toi oikeesti oli! Monessa kohdassa tuli niin "aww"-fiilis, että teki vaan mieli käpertyä jonkun pojan viereen ja olla siinä aina.
Samalla tuli mietittyä myös sitä, että mitäs tapahtuu sitten kun itse valmistuu! Kun tuossa leffassa Beth mietti, että hänelle lukio oli täydellinen paikka, eikä sen jälkeen oo mitään elämää. No siis mullahan ei nyt ihan sama asia oo, kun en oo lukiota käynyt, mutta kuitenkin. Kyllä siinä varmaan itse kullekin tulee outo olo, kun valmistuu.
Tarinassa oli mun mielestä koskettavinta se, että toi Beth, joka on siis joku tosi suosittu Cheerleader koulussa, rakastuu supernörttiin. Ja tässä leffassa ei muuten toi nörttikään ollu pahan näkönen, nimittäin siinä Deniksen osaa näytteli Paul Rust! Ei se toki mikään namupala oo, mutta olis tohon nörtin rooliin voinu valita jonkun rumemmankin... Toi oli kyllä niin perusteinileffa, joita on jo muutenkin 1000 samanlaista, että ei tossa oikeestaan ollu mitään uutta. Mun mielestä toi leffa oli kuitenki silti jotenki ihanan koskettava. En tiiä johtuuko näyttelijöistä vai mistä?

Kuitenki, te kaikki (eli aika useat varmaankin) ketkä ei ole nähny tota leffaa, niin kannattaa kyllä kattoo se! Paitsi jos ootte niitä yksilöitä, jotka vihaa teinileffoja. Ite kyllä tykkään :-) 

Onko teistä joku nähny ton I love you, Beth Cooper? Jos on, niin tykkäsittekö? 
Ja saa sitten ehdotella muita hyviä teinielokuvia, mitä tää leffahirmu vois seuraavaks kattella ;-)

Noora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti