lauantai 20. helmikuuta 2010

1 week!

Huh, enää yksi viikko koulua ennen hiihtolomaa! Mitä oon tässä nyt blogeja seuraillu, niin monella alkoi eilen loma. No jaa, eipä mua se kamalasti haittaa. Tosin ensi viikolla joku 10000000 koetta, tietysti. 
Huomasin myös tossa aamutupakilla ollessani, että vaikka on ihan  hiton kylmä, niin aurinko paistaa! Ja kun katoin pihapuihin, niin siellä oli lintuja!! Ja ne lauloi! Eiks linnunlaulu oo aina merkki siitä, että kevät on tulossa? Jesjesjes. Mutta vois se kevät kyllä vähän nopeemmin tulla, lämpömittari meinaan näyttää sitä -18 ja lunta on niin paljon että ei herranjumala. 
No, seuraavaan asiaan. Tänään herätessäni näytän tältä:
Ja mietin siinä sitten itsekseni pitkään, että minkä ihmeen takia? Se ei kyllä tässä kuvassa kauheen hyvin näy, mutta mun suupielessä kamala haava tai tommonen ja näytän siltä, että mut on hakattu. No, menin sitten kysymään Jonilta asiasta, ja ensiks se alkaa nauraan iha hulluna. Lopetti kuitenki nopeesti ku huomas mun ilmeen... kertoi se sitten, että olin eilen kotiin tullessamme päättäny, että en käytä hissiä (asutaan kerrostalossa,  kolmas kerros) vaan liikuntaa ajatellen menen rappusia! Joni oli sit menny yksin hissiin ja odotellessaan mua siellä meidän oven edessä, kuulee kamalaa kolinaa portaista. Minähän se tietysti siellä oon kompastunu johonki ja lentäny portaita alas :-) Eka Joni pelästy ihan hitosti, mut nähdessään ettei mulle mitää sen vakavampaa tapahtunu, ni alko sit nauramaan mulle.... Ei kiva, varsinki kun en ite edes muista tätä tapahtumaa. Jollekin käyny samoin tai vastaavalla tavalla?

Niin ja piti vielä kysellä teiltä, että koskas teidän hiihtolomat on? Ja mitä meinaatte tehdä? Itellä kun ei oikeen ole vielä mitään suunnitelmia..

Noora

tiistai 16. helmikuuta 2010

Kai sitä sitte tarvii ihan itekki alkaa kirjottaa..

Nyt lähiaikiona mihinkään niistä blogeista, mitä mä seuraan, ei oo tullu kunnollisia postauksia ja mua ihan ärsyttää se. Eikä mulla siis näinollen oo nyt mitää muuta tekemistä ku kirjottaa omaa blogia. Alotetaanpas nyt siis mun tänpäiväsestä Englannin kokeesta! Luuli todellakin opetelleeni ne kaikki asiat, eilen vielä ku opiskelin niitä juttuja niin osasin mielestäni jopa tosi hyvin kaiken. No entäs tänään?? Heti, kun sain koepaperin eteeni, jokaikinen asia, mitä olin opetellut, katosi mun päästä. Ei kiva. Se koe meni siis aivan penkin alle. Hassu sanonta muuten toi "penkin alle"... :-D Mutta en oikeestaan tällä hetkellä jaksa ajatella mitään menneitä kokeita, vaikka toi olikin tänään. Keskityn nyt täysillä tulevaisuuteen ja panostan sitten seuraaviin kokeisiin toivoen, että jopa muistaisin kaiken vielä koetilanteessakin. Muuten tää päivä on ollu aikalailla pelkkää syömistä ja löhöilemistä. Tänään, kun meillä oli koulua 8-16 niin siinä huomaa, kuinka paljon alkaa väsyttää tossa kahdeksassa tunnissa aivan älyttömästi! Oli siis aivan pakko mennä suoraa koulusta kahville, etten nukahda kävellessä kotiin. Voisi kyllä ehkä hiema auttaa tilannetta, jos nukkuisi kunnon yöunet :-) Viime yönäkin kun ne jäi vain n. 6h pitkiksi.

Voiko olla totta, että kun oo kirjottanu noinkin lyhyen pätkän kertoen mun päivästä, mulla ei enää riitä mitään kerrottavaa? Tässä kohtaa mietin n. 10min että mitä kirjottaisin tähän seuraavaks, mutta miksei mulla tuu yhtään ideaa päähän? Ei mun elämässä kait sitten tapahdu mitään semmosta, mistä haluaisin tänne kirjoittaa. Tai sitten en vain muista. 

Ai nii, huomenna on sitten sulkapalloa! Mä tykkään sulkapallosta ihan älyttömästi, toisin kui tenniksestä. Vaikka joskus ennenmuinoin luulin noiden kahden tarkoittavan lähes samaa, oon silti sulkkisihmisiä. Entäs te? En tiedä miks toi tennis ei muhun oikeen iske. Sulkkis on mun mielestä jollain tavalla rennompaa tai sillain. Toki jos on joku ammattilainen, niin ei se varmaan sillon mitään kauheen rentoa oo. Mut jotenki tenniksessä pitää keskittyä enemmän ja jotain en mä tiedä. Taidan olla taas ihan väärässä, mutta eipä tuo mittää.

Tässä jotain kuvia, mitä Joni otti musta äsken: 
Ei tosta kuvasta ihan kauheen hyvin näy, mut joo mulla on niskassa lävistys :-)

Ja ej ole paitaa ei, mutta älkää hämääntykö siitä. Ja ei oo minun farkut, vaan Jonin.
Tollasta tänään, kattellaan huomenna uudestaan!

Noora

maanantai 15. helmikuuta 2010

FACEBOOK!

Jesjes, tein nyt facebook-profiilin ja olis kiva jos te kaikki, ketkä tämän luette, pyytäisitte mua kaveriksi! Ja tuo ei ollut kehotus, vaan käsky :-) Ja en todellakaan osaa näköjään käyttää tota vielä, mutta enköhän mä sit kohtapuoliin opi edes jotenkin :) Toivottavasti. 
Ei mulla nyt tällä kertaa ehtinyt olla mitään muuta, paitsi että tässä linkki mun profiiliin!

Noora

lauantai 13. helmikuuta 2010

What a night!

Oli kyllä semmosta menoo eilen, että mun ei tarvis koko viikonloppuna tehdä enää yhtään mitään! Se jää kuitenki haaveeks. Oon arkipäivisin aina vaan kotona, tai käyn kaupungilla yms. mutta en tee mitään kauheen ihmeellistä. Sit mun viikonloput on aina ihan täynnä toimintaa! Mut niin sen kai kuuluu mennä, right? Sunnuntai-illan tosin yleensä pyhitän lepäämiselle. Se on pakko. En nyt ala kaikkee kertoon eiliseltä, kun tuntuu ettei ketään kuitenkaan kiinnostais, mutta tää kuva ehkä valottaa jotain. 
Oonko mä alasti? Okei, en haluuu edes tietää jos totta puhutaan :-D
Kun eilinen siis meni miten meni, tänään mä aion olla ihan rauhassa. Silti lähden kyllä piakkoin vähän kierteleen kauppoja, jos sieltä vaikka sattuis löytymään jotain kivaa! Ainakin mun pitäis ostaa uusi huivi, en enää tykkää noista edellisistä...
Ja tänään näytän sitten tältä:
Jep, tää on web-kameralla otettu, mutta ei voi mitään, nimittäin mun kamera hukkui eilen ja se kyllä ärsyttää tällä hetkellä niin kovasti. No, kyllä tästä kuvasta edes jotenkin voi päätellä, mitä mulla on päällä. Ja oon pahoillani, etten nyt jaksa kuvata niitä vaatteita, mitä mulla tuolla takin alla on. Olen laiska, ymmärtäkää mua. 

Oonko nyt ihan väärässä, vai eikö mun lukijat enää jaksa lukea näitä mun blogimerkintöjä? Tai sitten ette vaan halua kommentoida? 

Mulla meinaan on nyt sellanen tunne, että mut on jätetty yksin näitten tylsien tekstieni kanssa. Anteeksi nyt vain, mut tällästä mun elämä on :-D

Noora

torstai 11. helmikuuta 2010

So yeah, we're going down!

No ei, vaikka otsikko vaikuttaaki vähä masentuneelta, mä en todellakaa oo tällä hetkellä mitenkään surullinen. Mikä ei sinänsä oo kauheen yleistä. Mutta tänään jostain syystä mä oon ollu koko päivän tosi ilosena ja pirteenä, enkä oo edes tänään vielä suuttunu kellekään. Toi nimi vaan tuli siitä, kun oon nyt kuunnellu tosi paljon One Republic - All the Right Moves - biisiä. Jonka kyllä linkitänkin vielä tähän merkintään, mutta en ihan vielä, koska sitä ennen mun pitää kertoo vaikka mitä jännää! No, ekakskin heräsin tänään ihanan ihmisen vierestä ja sitten oli viel myöhemmi pakko kuvailla kun toi Joni on niin söppä! 


No, joo, ei enempää siitä, koska muuten tässä menee koko blogimerkintä siihen :-) Kuitenkin, sit joskus 12 aikaan kun jaksettiin herätä, mun teki ihan sikana mieli leipoa! Hätistin sitte Jonin käymää tos Stockmannilla nopeesti ostamassa ainekset muffinssieihin! (Asun siis ihan Stockmannin vieressä) Täytyy kyllä nyt myöntää, että mä en todellakaan oo mikään kokki, ja ei Jonikaan mikään kamalan hyvä oo, niin ei niistä muffinseista kauheen kauniita tullut, mutta maku oli kyllä kohdillaan!
Eikö ole kuitenki ihan sulosia? Mun mielestä on, mutta Jonikin vaan nauro noille! Höh.

Voi ei, katteltiin tossa mun ylä-aste ajoilta kuvia, ja kyllä nyt tuli oikeesti niin ikävä noita kaikkia ihmisiä, keihin ei enää pidä yhteyttä! Ylä-aste oli oikeesti elämäni parasta aikaa :-D No okei, ei ihan, mut siel oli ihanaa kuitenkin! Annan nyt teidänki fiilistellä näit kuvia musta 13-16 vuotiaana.

 Oon siis harrastanut taitoluistelua joskus :-)
Kertokaas vähän näistä vaatteista?? :-D
Jaa minäkö lyhyt? Ehen :-)
Ja toi kuva tosiaan oli sillon kun pääsin ylä-asteelta! Olin ihan selvinpäin.

Siinä pieni kertaus menneisyydestä teille, ihanaiset ihmiseni :-) Ja kyllä, oon ilonen, etten oo enää ton näkönen! Mutta noita ihmisiä on kyllä ikävä. Ainakin niitä, ketä ei oo juurikaan nähny noiden aikojen jälkeen. Te, jotka nyt ootte ylä-asteella, nauttikaa siitä! Itellä se oli oikeesti maailman parasta. Ja pitäkää yhteyttä kaikkiin koulukavereihinne, vaikka menisittekin eri paikkoihin opiskelemaan. Ja nytpä mä taidankin alkaa soitteleen noille ihanille ihmisille että mitäs heille nykyään kuuluu. Tässä teille vielä se yks biisi, minkä tuolla alussa jo lupailin laittaa:


Noora (+ Joni)

keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Netti shoppaus?

En oo ikinä ostanu vaatteita netistä. Oon aina ollu vähä epäileväinen, koska aina sovitan kaikkia vaatteita ennen kuin ostan, ja netistä ostettaessa ei voi tietää, onko vaate oikeasti sopiva. Tosin, kun selailin nelly.com:issa vaatteita, rakastuin täysin tähän huppariin:

Santa Fe Hood EUR 84,90, Svea - NELLY.COM

Tämä sai minutkin hetkeksi miettimään, kannattaisiko sittenkin ostaa netistä. Tuo on nimittäin aivan mielettömän söpö, ja en ole kyllä missään kaupoissa tuommoisia nähny! Oletteko te? Jos tiedätte siis Tampereella tai tässä lähellä jonkun kaupan, mistä tuommoisia huppareita saisi, niin ilmoittakaa minulle heti!
Oletteko te ostelleet netistä vaatteita? Jos olette, niin kertokaa jotain kokemuksianne minulle, sillä en tosiaankaan tiedä pitäisikö minun vain luottaa ja ostaa tuo. Toisaalta huppari nyt ei ole kamala, jos se on vähän liian iso. Farkkuja, jotain paitoja, mekkoja tai kenkiä en itse ikimaailmassa uskaltaisi ostaa netistä, sillä kuten kaikki tietävät, koot vaihtelevat merkin ja vaatteen mukaan aika paljon. Kengissä varsinkin.
Toisaalta ei kyllä tee mieli ostaa mitään huppareita tällä hetkellä, kun kesä kuitenkin jo häämöttää. Tekisi mieli ostaa vain shortseja, t-paitoja, bikineitä yms. mutta en mä nyt ihan vielä siihen innostu. On tässä kuitenkin pakkasia vieläkin. Uusi takki mun pitäis kans ostaa, mutta taidan oottaa ensi talveen, turha sitä nyt enää tässä vaiheessa on mitään takkeja alkaa osteleen. Ja muutenkin, mun tuurilla kävis just niin, että kun ostaisin ihanan talvitakin ja olisin valmis käyttämään sitä koko loppuelämäni, lumet sulaisivat enkä pääsisikään käyttämään ihanuutta, ja ensi talvena en enää tykkäisikään siitä! Minulle on ennenkin käynyt noin, joten jätetäänpä sitten suosiolla se takki ensi talveen ;-)
Mulla on muuten nyt liput sit Green Dayn Suomen keikalle 8.6.! Ollaan Jonin kanssa ihan innoissamme, koska ollaan molemmat kuunneltu ko. bändiä jo pitkään ja haluttu myös nähdä se. Ja mikä parasta, saadaan nähdä se yhdessä :-) Onkos teistä kukaan tulossa, että tarviiko sitten alkaa bongailemaan teitä sieltä?
Nyt mä tästä sitten lähdenkin katsomaan Dr. Philiä ja kuuntelemaan, mitä viisauksia sillä tänään on jaettavana! Teiniraskauksia näköjään, mielenkiintoista. Ja illemmalla sitten lenkkeilemään. Ainin, olinkin tänään pelaamassa sulkapalloa, ja siinä kyllä taas karisi kilot ihan tuntuvasti, kun joutui sen typerän sulan perässä juoksemaan. Vai sanotaanko sitä edes sulaksi? No jaa, kuitenkin se juttu.


Noora

tiistai 9. helmikuuta 2010

Any ideas?

Oon nyt erittäin tylsimys ihminen, mutta en kuolemaksikaan keksi yhtään mitään mistä kirjoittaa tänne. Olis kiva laitella päivän asu-kuvia tänne, mutta en ikinä jaksa/muista ottaa sellasia. Tiiän, olen laiska enkä saa mitään aikaan! Mutta oon mä nyt kuitenki jotain hyödyllistäkin tehnyt. Nimittäin tänään tein itelleni liikuntaohjelman! Okei, en tehny sitä kokonaan ite... Oikeestaan mun personal trainer eli Sanna teki sen mulle, mutta kuitenkin. Nyt on siis aika päästä jonkin näköseen kesäkuntoon ja tänään on hyvä aika aloittaa, koska kevät menee kuitenkin niin nopeasti, ja toukokuussa mua ärsyttäis kun en oliskaan treenannut yhtään ja menisin sitten jenkkakahvat lilluen rannalle! Nami? Tää mun treenaus ei kyllä kauheen hyvin alkanu, meinaa just äsken söin taas pussillisen Cheese & Chili Nutseja, ei hyvä. En edes uskalla kattoo paljonko noissa on rasvaa ja suolaa! Mutta tän päivän liikunta alkaa sitten juoksulenkillä heti kun jaksan nostaa läskiperseeni ylös tästä tuolista. 


 Joo, ton näkönen oli viime kesäkunto! Pikkusen kyllä pömpöttää tossakin maha, mutta en nyt jaksa alkaa valittaan turhia. Onpas muuten huonosti päällä toi bikinin yläosa... Ja näyttää siltä et oon alavatsasta ja reisistä ruskee mut ylävartalosta en yhtään? Vissiin johtuu vaan valaistuksesta. Tai ainaki toivon niin, etten ollu sit aina ton näkösenä!

Asiasta kukkaruukkuun, eikö vois jo pikkuhiljaa alkaa lähteen tää pakkanen pois? Siis oikeesti, taas viikonloppua kohden kai kylmenee! Ja mä olin jo ihan siinä toivossa et ne kovat pakkaset olis jo täysin ohi, ja oltais jo menossa kohti kevättä, mutta ei. Siis ihan oikeasti, mä tykkään talvesta ja lumesta ja musta on ihan kiva pukeutua johkin ihanan lämpimiin kenkiin ja sulloutua takin sisään, mutta liika on kuitenki liikaa. Kesä, missä olet? No tässä sit sopivasti aiheeseen liittyvä biisi:


Noora

lauantai 6. helmikuuta 2010

The Village - Kylä


Voisin sanoa, että huonoin "kauhuleffa" mitä oon ikinä kattonut! Siis anteeks mitä?! Juoni ei ollut ennalta arvattava, pakko myöntää, mikä oli ainoa positiivinen asia koko elokuvassa! Siis ei minkään näköstä kauhua ollut missään. En oo kyllä edes ihan varma, luokitellaanko tota leffaa edes kauhuksi? No ei ainakaan tämän neidin päässä! Tottapuhuen, en edes jaksanut katsoa leffaa loppuun asti, kun alkoi kyllästyttää. Se viiminen puoli tuntia jää nyt multa kattomatta. Ja jos nyt tuutte sanoon, että "joo viimiset puol tuntii on kyl tosi jännää" niiin ei kyllä oikeestaan kiinnosta. Siis jos vaan se 30min mitä tosta lopusta jätän kattomatta, on jännää, niin ei koko leffa kyllä sitten oo näkemisen arvonen. Pienoinen pettymys tää oli kyllä. Mutta voin mä yrittää jotain positiivistakin löytää tästä leffasta, ettei ihan angsti tekstiks mene.

Okei, mä tykkään ihan sikana Bryce Dallas Howardista! Mielettömän kaunis nainen, eikö? 
Enkö mä oikeesti keksi tästä leffasta muuta posiitiivista sanottavaa, kun että pääroolin näyttelijä on kaunis?

No keksin, tottakai, rakkauskohtauksia! Jos tässä leffassa ei ollu mitään muuta hyvää, niin toi kohtaus ainakin, vaikka lyhyt olikin, oli älyttömän ihana! Jos ootte leffan nähny, niin ootte varmastikin samaa mieltä :-) Tai sitten ette. Ihan miten vaan. Luciuksen rakkaudentunnustus tossa kohtaa oli niin ihana, että jään tässä ihan oottamaan, milloin mun Mr. Right tulee tunnustaan mulle rakkauttaan tolla tavalla! Sitä saattaa kyllä joutua vähän aikaa odottelemaan näiltä suomalaisilta miehiltä, jotka tunnetusti ei oo mitään romantikkoja. Okei, ehkä noin tapahtuu vaan elokuvissa. 

No, sittten nää huonot puolet, joita riittää niin paljon, että en jaksa kertoa kuin ne ihan huonoimmat.
Okei, en löytänyt hyvin kuvaa niistä "hirviöistä", mitä tossa leffassa oli, mutta öö okei. Vaikka ne olikin oikeesti niitä kyläläisiä, niin hei camoon. Ei ketään voi pelottaa tollanen? Ja tää on K-15 leffa, öö justiinsa joo. Mun mielestä 10v vois jo sulattaa ton materiaalin! Mutta ihan miten vain. Ja älkää nyt taas tulko haukkumaan mua, kun näin kritisoin teidän lempileffaanne, mutta tää on oikeesti vaan mun mielipide. Jos tykkäätte tosta leffasta okei, ei mulla oo mitään ongelmaa sen kanssa. Itelle ei vaan napannu yhtään. 

Toivottavasti toi seuraava leffa on sit vähän parempi, eli The Descent, joka alkaa ihan näillä näppäimillä tuolta TV2 puolelta :-) Eli nyt Noora lähtee jatkamaan huonosti alkanutta leffailtaa, jonka toivon päättyvän vähän paremman "kauhun" johdolla.

Noora

Thylsä lauantai?


Joops. Mulla on ollu tänään maaaailman tylsin päivä! En oo tehnyt yhtikäs mitään, jote nyt päätin, että miksen samantien kirjottais blogiin. Tässä suunnitteilla kohta lenkille lähtö, sen jälkeen The Village leffa ja sen jälkeen The Descent. Ja näistä molemmista tulossa sitten pieni leffa-arvostelu. Joko huomenna tai sitten jo tänä yönä. Mutta nyt eräs toinen leffa-arvostelu elokuvasta I love you, Beth Cooper:
Siis tämähän on, kuten kuvastakin voi jo päätellä, teinileffa. Mutta olin yllättynyt, kuinka hyvä toi oikeesti oli! Monessa kohdassa tuli niin "aww"-fiilis, että teki vaan mieli käpertyä jonkun pojan viereen ja olla siinä aina.
Samalla tuli mietittyä myös sitä, että mitäs tapahtuu sitten kun itse valmistuu! Kun tuossa leffassa Beth mietti, että hänelle lukio oli täydellinen paikka, eikä sen jälkeen oo mitään elämää. No siis mullahan ei nyt ihan sama asia oo, kun en oo lukiota käynyt, mutta kuitenkin. Kyllä siinä varmaan itse kullekin tulee outo olo, kun valmistuu.
Tarinassa oli mun mielestä koskettavinta se, että toi Beth, joka on siis joku tosi suosittu Cheerleader koulussa, rakastuu supernörttiin. Ja tässä leffassa ei muuten toi nörttikään ollu pahan näkönen, nimittäin siinä Deniksen osaa näytteli Paul Rust! Ei se toki mikään namupala oo, mutta olis tohon nörtin rooliin voinu valita jonkun rumemmankin... Toi oli kyllä niin perusteinileffa, joita on jo muutenkin 1000 samanlaista, että ei tossa oikeestaan ollu mitään uutta. Mun mielestä toi leffa oli kuitenki silti jotenki ihanan koskettava. En tiiä johtuuko näyttelijöistä vai mistä?

Kuitenki, te kaikki (eli aika useat varmaankin) ketkä ei ole nähny tota leffaa, niin kannattaa kyllä kattoo se! Paitsi jos ootte niitä yksilöitä, jotka vihaa teinileffoja. Ite kyllä tykkään :-) 

Onko teistä joku nähny ton I love you, Beth Cooper? Jos on, niin tykkäsittekö? 
Ja saa sitten ehdotella muita hyviä teinielokuvia, mitä tää leffahirmu vois seuraavaks kattella ;-)

Noora

Viikonloppuja!




Täs nyt perjantaista kerron, ja ehkä vähän lauantaistakin. Elikkä eilinen meni siinä baarissa aika paljolti. Oli ihan mukavaa kyllä. Ja tämmösissä vaatteissa sinne sitten lähdettiin:

Anteeksi että tuo mieheke on nyt tossa mukana, mutta kun se vaan tunki kuvaan! Nojuu, mutta olen pahoillani et toi mekkokaan ei nyt kauheesti tosta kuvasta näy, mutta en jaksanut alkaa ottaan parempia kuvia... eikö me ollakin söpö pari? Anteeksi, oli pakko kysyä teidän mielipidettä! Loppuillasta mulla ei sitten ookkaan kuvia, mutta en oikeen usko että olisitte edes halunnet nähä niitä. Tai vähän luulen niin. Tultiin ton Jonin kanssa meille sitten siinä kolmen aikaan, ja alettiin jostain kumman syystä kattomaan Ostoskanavaa. Mikäköhän järki? Nojaa, toivon että en oo kuitenka sieltä menny sitte osteleen mitään! 

Siirrytäänpäs sitten tähän lauantaipäivään. Ehdin jo käydä kaupoillakin, tossa ihan lähellä vaan, Stockamannilla. Ja siellä olin sitten tämän näköisenä:
Ite tykkään ihan himona tosta mun keltasesta villapaitamikälie-paidasta! Ja kyllä, mulla on huulikoru. Mutta en vaan aina pidä sitä, sen takia sitä ei ole kaikissa kuvissa. Tuo kuva on muuten älyttömän huono, mutta kyllä siitä jotenkin näkyy. Laukku vaan ei näy. Anteeksi muutenkin, että mulla on näin huonoja kuvia näistä päivän asuista, mutta kun ei ole ikinä vapaaehtoisia kuvaajia! 

Nyt musta tuntuu, että tää loppulauantaipäivä menee vaan löhöillessä ja syödessä. Kävin nimittäin äsken kaupassa ja ostin Cheese & Chili Nutseja. Ne on mun rakkaus! 
Huono kuva kyllä, mut en nopeesti Googlettamalla löytänyt parempaa! Kannattaa muuten maistaa, noihin jää koukkuun. Ite en ekalla kerralla maistaessani ees tykännyt noista, mut sit oli vaan pakko syödä lisää! Ja nyt oon ihan rakastunut noihin. No, kuitenkin siis. Tänään lauantaina oon varmaan vaan päivän kotona kattelemassa jotain leffaa. Tai sit voisin pitää vaikka Sinkkuelämää - maratonin! Ah. 

No, mitäs te aiotte tehdä nyt viikonloppuna? Entäs talvilomalla, sekin on ihan kohta! Tai siis muutaman viikon päästä.

Noora