torstai 28. tammikuuta 2010

Vapaapäivä.. jes?

Mulla oli ehkä maailman tylsin vapaapäivä! En oikeestaan edes tiedä, olisko meillä ollu tänään vapaapäivä, mut Marin kanssa ainaki luultiin, että tänään ei ollu koulua. En sit tiiä yhtään. Mutta kuitenki, heräsin siinä 10 aikaan, kävin aamulenkillä, mitä ei kyllä olis pitäny tehdä koska tuolla on ihan epäinhimillinen ilma! Siis jotain -24 oli aamulla meillä! Ihan järkyttävää. En edes jaksanut olla kuin 40min lenkillä, ja siinäkin ajassa jo jäätyi naama ihan totaalisesti. No lenkin jälkeen kävin suihkussa ja join aamukahvit sun muuta. Sit, koska mulla oli ihan sairaan tylsää, aloin meikkaa itteeni ja ottaa siitä kuvia? Ei voi olla totta. Ja näytän vielä ihan järkyttävältä noissa kaikissa kuvissa! En tiiä miten kehtaan edes laittaa niitä tänne, mut kai mä nyt sit laitan kun oon kerta jo kirjottanukkin niistä kuvista.

Tossa mulla näkyy ainakin muuten toi kaulakoru, mitä rakastan! Ja joka on samaa sarjaa sen mun hukkuneen käsikorun kanssa... Edelleen harmittaa... No, tässä teille lisää kuvia mun "kauniista" meikkisessiosta! Herkät ihmiset, älkää kattoko koska tässä on tulossa jotain järkyttävää!!

Kivasti näkyy muuten toi huulipunaraja! Hyi kerpele. No, koittakaa selvitä tästä!

Mikä mun kaulassa on? Okei, en edes haluu tietää.

Ainiin! Piti vielä kysyä teidän mielipidettä. Saan kavereiltani synttärilahjaksi tatuoinnin ja ajattelin jotain N-kirjainta esim. nilkkaan? Onko se huono idea? Ja jos teillä olis hyviä ehdotuksia, niin antaa tulla vaan! Oon täysin avoin teidän ehdotuksille, joten antaa tulla vaan!

Noora

sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Haluan sen takaisin!!


Katsokaa nyt tota ihanaa sormusta ja varsinkin tota käsikorua! Se oli mun lempikoru, tai olis edelleen, jos se ei olis eilen kadonnut. Toivon, ettei kukaan oo varastanut sitä, koska se oli kuitenkin aika kallis. En kyllä ees muista paljonko se makso, mut se oli iha varmasti kallis! Mulla oli siis noi molemmat eilen kädessä kun oltiin Petralla vähän viettämässä iltaa, ja yhtäkkiä sit huomaan, ettei kumpikaan enää oo mun kädessä! Sillon pisti kyllä vituttaan niin paljon, että tuli semmonen itkuparkuraivari, ja oon pahoillani kaikille paikalla olleille siittä. Mut rakastin vaa niin paljon tota käsikorua, ärh. Petra onneks oli niin kultanen, että yritti edes ettiä sitä. Käännettiin sen kanssa koko kämppä ympäri, mutta ei näkyny jälkeekään koruista. Eli näyttää aika vahvasti siltä, että ne on lähteny jonkun matkaan. Ärsyttävää! No mutta, eipä sille sitte enää mitään voi.

Ja eilen näytin sitten tältä:



Rakastan tota vaaleenpunaista paitaa, ja tuota jakkua! Ne on molemmat yksiä mun lempivaatteista. Oli mulla tietty vielä takki tossa päällä, en mä nyt enää oo niin tyhmä et lähden noin vähissä vaatteissa. Ja nyt ei kyllä näy toi mun asun alaosa, mutta mulla on siinä mustat legginssit. Ne kyllä näyttää tässä kuvassa ihan hameelta, mutta ei ole! En käytä muutenkaan hameita. Olisi ehkä kyllä ollut parempi vaihtoehto jättää hiukset auki, mutta en vaan eilen jaksanut alkaa laittamaan niitä, niin oli sitten helpompi vaan pitää ne kiinni koko illan. Ja kyllä toi nyt mun mielestä ihan hyvin toimii noinkin.



Anteeksi muuten tosta paitani kaula-aukosta, se on kyllä juu vähän liian avonainen, mutta luulen, ettei se oo ihan niiiin kamalaa.

Jakku: Sokos 29,95€
Paita: UFF 5€
Legginssit: GinaTricot 9,95€

Niin, eikö muuten toi paita ollut aika hieno löytö UFFilta? Omasta mielestä se oli mahtava löytö.

Tänään oon vaan makoillut koko päivän, ei vaan yksinkertasesti oo jaksanu tehdä yhtää mitään! Ajattelin kyllä kohta lähteä sinne uhkaamalleni lenkille. Mutta ennen sitä, mä kyllä syön! Tekis tosi paljon mieli nyt Hesburgerin kanahampparia, mutta koska en jaksa lähee seikkaileen busseilla, eikä heset kai edes oo auki sunnuntaisin, niin tyydyn pelkästään makarooniin ja nakkikastikkeeseen, kun sitä ny ekana tossa on tarjolla. Huoh? Olispa jo se ajokortti, että pääsis ite hakemaan ruokaa jos sitä sattuu haluumaan, eli mulla aika usein. No, onneks tässä ei oo kun pari kuukautta siihenkin! Jos nyt edes pääsen läpi ajokokeesta.

Noora

perjantai 22. tammikuuta 2010

Pienen tauon jälkeen..

Oon taas täällä! ...Mutta asiaa mulla ei kyllä oo. Tää viikko, millon en oo kirjotellu yhtään, on ollu tosi hiljanen. Eilen oli matikan koe, ja se meni tosi huonosti! En edes ehtiny tehdä koko koetta loppuun, kun opettajalla oli niin kiire johonkin. Ärsyttää vähäsen kun jäi pari tehtävää tekemättä, ja jos niiden takia en pääse läpi! No, en jaksa murehtia siitä sen enempää, menee miten menee.

On muuten ollu ihan helevetin kylmät säät tällä viikolla! Olin tänään nahkatakilla koulussa ja en tiiä mitä kaikemaailman paleltumia mulle on tullu. Tässä keitin kahvit ja oon peiton alla yrittämässä lämmitellä, pelottaa muuten oikeesti jotku paleltumat! Tässä kuva siit, millasilla vaatteilla olin tänään. Ja joo, tää ei oo maailman paras kuva, mut koittakaa kestää.


Tosta ei tosiaan kauheesti näe, mutta ehkä näette sen verran, että mulla on nahkatakki ja palestiinahuivi, eli ei kyllä kauheen lämmin ollu. En tiiä mikä kuningasidea toikin oli...

Apua, multa loppuu kyllä kohta kirjotusaiheet, olisko kellään mitään ideoita? En oo nyt shoppaillukaan yhtään, niin ei oo mitään uusista vaatteistakaan laitettavaa! Enkä oo kauheesti jaksanu nyt kuvailla itteeni tai vaatteitani joten nekin kuvat on ny jääny vähän vähemmälle... Oon pahoillani, ehkä mä kohta saan kunnon motivaation kirjottaa tätä blogia ja otella kuvia. Tässä nyt vaan on tällänen pieni väli, kun en oo oikeen jaksanut tehä yhtään mitään. Koulussakin vaan nukkunut kokoajan ja varmaan sen takia en pääsekään siitä kokeesta läpi. Huoh, nyt ei kyllä mikään mee putkeen! Ehkä viikonlopusta sitten tulee ihan kiva, toivon ainakin, tän älyttömän tyhmän viikon päätteeks. Ajattelin kyllä tänään ottaa ihan rennosti kotona, pyytää ehkä pari kaveria tänne, vuokrata leffan, makoilla ja vaan mässytellä! Nyt tekee mieli vaan olla. En todellakaa oo lähdössä yhtään mihinkään ainakaan tänään. Että ehkä tänään illemmalla saadaan sitten uutta tekstiä tänne! Ja toivon, että jaksatte viel lukee tätä blogia, vaikka nyt oonkin ollu niin tylsä.

Eikä, sain kyllä nyt vielä loistavamman idean! Meen tänään piiitkälle lenkille illalla! Oon nyt päättäny sen. Jep, näin mä teen. Kun on tuol ulkona kuitenki niin kaunista, vaikka onki kylmä. Ja ei oo kiva vaan kököttää sisällä koko iltaa, että pääsee sit vähä happihyppelylle kanssa. Emmä kyl mitään kauheen raskasta lenkkiä mee, enkä tosiaankaan juokse. Kävellen ja hölkkäillen varmaan. Mut semmonen pari tuntia kuulostais ihan hyvältä. Onko muuten mitään ehdotuksia hyviks lenkkibiiseiks? Olis kiva kuunnella jotain sellasta aika rauhallista musiikkia, ihansama miltä artistilta tai mitään. Mutta ois kiva jos heittäisitte jotain kivoja tähän? Mulla ei nimittäin oo kauheesti mitään hyviä hitaita biisejä, eikä mitään nopeita oo kiva kuunnella kävelylenkillä. Mun mielestä ainakaan. No, kiitos kuitenki jo etukäteen, jos vaivaudutte laittaan jotain! :-)

Noora

lauantai 16. tammikuuta 2010

Että sellanen perjantai tällä kertaa!

No, ekaks menin keskustaan ostaan vähän alkoholia, sitten suuntasin vaan kotiin pakkaamaan jne. Kuuden aikaan oli sit lähtö kohti Sorilaa. Mutta paikanpäällä sitte tuliki semmonen yllätys ettei päästäkään mökkiin, kun se oven lukko oli jotenkin jäätyny ja avain katkes sinne sisälle! Että ärsytti kyllä kaikkia sillon. Seisoskeltiin siellä ulkona viel joku 2h kokeilemassa, jos saatais se ovi auki, mut sit luovutettiin ja alettiin ettiä toista paikkaa megamakeille synttäribileille! Eka näytti tosi toivottomalta, soiteltiin vaan umpimähkään kaikille, ketä tunnettiin ja joilla saatto olla kämppä tyhjänä. Vihdoin päästiin sit Veeralle! Onneks, Veera oot edelleen mun perjantain pelastaja, kiitos! No siellä sit alko kaamee biletys! Mun piti ottaa sieltä paljon kuvia, mut unohdinkin tietty kameran kotiin. Sekin ärsytti! No sit kun se alkoholi alko vähän vaikuttaa niin oliki tosi hauskaa ja kaikki meni tosi kivasti sit koko illan/yön!

Aamulla tosin oli ärsyttävä herätä siihen, että pitää alkaa siivota. Se on ehkä kaikkein ärsyttävintä kotibileissä. Mut silti mä tykkään tosi paljo kotibileistä! Muuten, yritän sitte saada jotain kuvia muiden kameroista tänne, mut siinä tosin saattaa kestää hetki että joku jaksaa/pystyy lähettään niitä mulle. Tässä muuten hyvin eilisestä kertova biisi:




Noora

torstai 14. tammikuuta 2010

Vinkkejä motivaation nostamiseen? Anyone?



Ihan järkyttävää! En jaksa enää opiskella, en sitte yhtää! Vaikka kosmetologin ammatti on aina ollu mun unelma ja mä tosiaan tykkään olla koulussa ja oppia lisää tosta ammatista, tykkään muistakin aineista toki! Ja silti, en millään nyt pysty keskittymään yhtään mihinkää, mikä liittyy kouluun. Nyt onneksi vasta toka vuosi menossa, mutta silti pitäis kyl yrittää vähäsen ryhdistäytyä! Mullahan on koko elämä aikaa laiskotella, ja enää pari vuotta opiskelua jäljellä, niin mun motivaatio loppuu ihan tyystin. Mitäs tää nyt on? En kyllä alaa oo vaihtamassa, jos joku sitä aikoo ehdottaa! En todellakaan. Nyt pitäis vaan keksiä joku kiva niksi, millä sais taas ajatukset kytkettyä tohon kouluun. Ei kellään oikeesti sattuis oleen mitään vinkkejä tohon? Kiitos jo etukäteen, jos joku vaivautuu keksimään mulle jotain ;-)

Noora

keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Perjantaina sitten JUHLAT.

En oo nyt pariin päivään (?) blogannu sen takia, et mul on ollu ihan kamala kiire! Ylihuomenna, eli perjantaina on mun kahden kaverin synttärit. Ollaan porukalla päätetty, et järkättään yllätyssynttärit, mutta nyt tajuun ettei olis ikinä pitäny keksiä sitä ideaa! Tässä on ihan järkytävästi hommaa. Ja ei voida mennä baariinkaan, kun ei melkein kukaan ihan vielä pääse. Mun synttäreillä jo ehkä sitten baariinkin asti päästään. Tai siis tietysti päästään. Mun synttäreillä on pakko mennä baariin. Mutta takasin aiheeseen. On pitäny ostaa paljon bilevaatteita ja nyt on mennyt kaikki rahat! No, ei nyt ihan kaikki mut tosi paljon on kuitenki menny täs parin viime päivän aikana. Eikä kiire oikeestaan hellitä nytkään, kun huomennakin pitää tehdä kaikkea, esim. Happy Birthday - lakana ja kaikkea muuta tollasta pikku hienosäätöö, et tulee varmasti täydelliset juhlat. Tottakai yritän siellä ottaa kuvia, mutta en sitten lupaa mitään laadusta, jos oon edes kuvauskunnossa silloin.

Voin sanoa rehellisesti, että miehet ärsyttää mua tällä hetkellä tosi paljon. Oikeestaan tarkalleen ottaen yksi mies! Eli, ei mitenkään loukkauksena teille miehet ;-) Mutta on se kyllä kumma, että ensin isketään ihan kympillä, ja nyt kun mä alan jo vähän lämmetä ajatukselle, et meillä vois olla jotain, niin eipä jätkästä kuulu enää yhtään mitään! Jos soitan, puhuu ihan tylysti, lähes vihasesti. Sit jos kysyy, mikä on hätänä, niin ei mikään tietenkään. Eikä oo mulle suuttunutkaan, tai niin ainaki ite väittää. Mikä täs nyt mättää? Ja siis en mä nyt ihan mahdottoman kauaa aikaa sen antanu odottaa! Ja kuitenkin, ku tuli nyt ero mun poikaystävänkin kanssa, niin ei sitten mitään. Apua, älkää nyt kuvitelko et mä oon ihan kauhee ihmine, kun mulla on näin nopeesti uus mies!   Voisinkohan mä nyt kertoa... no kyllä mä voin. Mulla ja mun ex-poikaystävällä (nimee en kyllä paljasta) oli jo paljon ongelmia ja oltiin etäännytty jo aika paljon. Hän petti minua, eikä ihmekkään, kun olin aika huono tyttöystävä suoraan sanottuna. Kuitenki, kun sain pettämisen selville, en oikeestaan edes osannut suuttua, koska mulla itellänikin oli tää toinen mies, joka yritti mua iskeä, tosin mä en olis ikinä ryhtynyt pettämään. Mutta kuitenkin! Ei mulla ja sillä mun ex-poikaystävällä oikeestaan ollut enää mitään tunteita toisiamme kohtaan. Meistä tuli kavereita, hyviä kavereita nyt. Jos tämä yhtään auttoi selventämään asiaa ;-)

Niin, ja nyt kun olisin valmis yrittämään jotain, niin ei! Jätkälle ei enää kelpaa... Voisiko joku ystävällisesti kertoa, mikä teitä miehiä oikeen vaivaa? Ja älkää pliis tulko haukkumaan mua ton ylemmän tekstin perustella, en mä oo kauhee ihminen!


 Heh, meikkasin itteni Marilyn Monroeksi. En kyllä näytä yhtään niin kauniilta kuin hän, mut yritys hyvä kymmenen? Vai miten se nyt meni?

Noora

maanantai 11. tammikuuta 2010

Shoppailua, hieman liikuntaa ja ruokaa

Näin suurinpiirtein mun päivä eteni. Oon pahoillani et nyt tulee kokoajan lisää tekstiä, mut halusin kertoo tästä iltapäivästä/illasta vielä, eli koittakaa kestää veikkoset!
No, ekaks menin yksin Koskikeskuksen Stockmannille ostamaan itelleni meikkivoidetta ja puuterin, ja tälläset sieltä sitten lähti mukaan:

Second Skin Foundation EUR 16,90, Max Factor - NELLY.COM
Eli Max Factor - Second skin foundation meikkivoide 16,90€
Miracletouch Foundation EUR 15,50, Max Factor - NELLY.COM
Max Factor - Miracle touch puuteri 15,50€


Kuvat on muuten Nelly.comin sivuilta, kun en ite jaksanu alkaa kuvailemaan. Anteeks siitä! :-)

Joo, joo, suosin Max Factoria, se vaan on mun mielestä paras merkki. Niin, pienen shoppailun jälkeen mulla oli jo kamala kiire mun tanssitunnille, ehin ihan vaan just ja just! No, oli kyllä tosi rankat reenit tänään siellä, ja jotenki musta tuntu että oon vähä lihonu täs joululomal, kun ei ollu tanssia! Kauheeta, nyt tässä on kevät aikaa vähän kiinteyttää kesää varten :-)


Tanssitunnin jälkeen Kati tuli hakeen mut sinne Sushi-ravintolaan, mistä mä kerroin jo tos aikasemmassa tekstissä. Mua vähän pelotti ja sanoin sen kyllä Katille, mut se vaan nauro mulle! Hei, me puhutaan kuitenki raa'asta kalasta tässä, et kyllä vähän voi epäilyttää... No, ne tarjoilijat oli tosi mukavia, ja kun ne huomas et mua epäilytti aika paljon, niin sit se kokki tuli kertoo mulle Sushista ja tällein! Toisaalta vähän hävettää tollanen et kokin pitää tulla vakuuttaan mulle, et kyllä sitä voi syödä... No joo, päästiin kuitenki sit tilaan, ja tältä mun annos sit näytti:





Tosta kuvasta on kyllä aika vaikee yrittää päätellä, et mitä toi ruoka oikeen sisältää, mut siinä on siis jotain salaattia, jotain isoo katkarapua, mangoo, ja tosta kastikkeesta en yhtään tiiä mitä siinä on, koska sitä mä en iha uskaltanu maistaa.. Mut Kati oli kyllä ollu oikeessa, kun se sano et tuun tykkään Sushista. En olis uskonu, mutta se oli kyllä oikeesti ihan hyvää! En tiiä, tuleeko tollasta kauheen usein syötyä, mut ainaki oon ny maistanu ja tiiän oikeesti mitä sushi on. Raakaa kalaa ja riisiä jonkun levän (?) sisässä. Mutta en kyllä suosittele välttämättä niille ihmisille, jotka ei muutenkaan tykkää kalasta. Koska sushihan on melkein pelkkää kalaa. Ite tykkään kalasta tosi paljon... oikeestaan tykkään melkein kaikesta ruuasta. No, eipä tässä muuta. Huomiselle ei vielä oo mitään suunnitelmia, mutta kattoo sitten mitä päivä tuo tullessaan. Nyt mä meen aikasin nukkumaan, kun koulu alkaa jo 8 huomenna. Vihaan niitä päiviä, kun pitää mennä 8 kouluun. Maailman hirveintä...


Noora

Meillä oli siis pienet kuvaussessiot tossa.

Joo, kuvailtiin mun uutta asukokonaisuutta, josta ite tykkään iha mielettömästi! Saatte tietysti lukijoinani sanoa tärkeän mielipiteenne. (Vaikka teitä ei montaa olekkaan...)
Tuo paita ainakin on ihan täysin unelma! Rakastuin siihen jo heti kun ostin sen. Oikeestaan jo heti kun sovitin sitä, mut kuitenkin. Niin ja toi yks kuva mulla onkin täällä ollu jo ennestään, mut eipä se varmaa mitään. Kattelkaa uudestaan.








Että semmosta vaatetta. Laitan muuten nuo vaatteet tänään päälle + tohon vielä noiden kenkien kanssa samanvärisen takin, eli jos joku on tänään Tampereen keskustassa päin, niin bongailkaa vaan! Tänään mennään muuten Katin kanssa ravintolaan syömään! Sushi-ravintolaan, itseasiassa. En oo ikinä syöny sushia, mut Katin mielestä se on tosi hyvää. Ja mulla ja Katilla on samanlainen maku, joten veikkaisin että tykkään siitä myös. Toisaalta kyllä vähä epäilyttää ajatus raa'asta kalasta ja muista merenelävistä... Mut kaikkee uutta on iha kiva kokeilla, varsinkin ku on näin turvallisesti Suomessa... (Viittaan tolla siis siihen Barcelonan matkaan, jossa kokeilin vähän uusia ruokalajeja, linkki on tässä) Niin ja tänään on mulla myös tanssitunti, joka alkaa muuten näköjään jo tunnin päästä, eli pitää vähän kiirettä nytten mulla. Voi hitto! Pitäis vielä tänään ostaa uusi meikkivoide ja puuterikin. Mitenkä mä ehdin kaikkee tekeen kun on näin vähän aikaa? Ja mitään näistä tän päivän tekemisistä ei voi jättää huomisellekaan. Ei ainakaan meikkien ostoo, koska mihin mä muka huomenna voisin lähtee kun ei oo meikkiä..
No ehkä mä yritän vähän kiristää tätä aikataulua jotenkin... Nähdään kuitenkin illal sitten meikkien, tanssin ja ruuan yhteydessä.

PS. Ostin  taas uudet kynnet! Ah, nämä on ihanat kanssa! Mitäs te tykkäätte? Okei, on noi aika glitterit, mut mun mielestä silti ihan kivat! Bileisiin ehkä kuitenki parhaat. Ja bileistä tuli mieleen, et ensi perjantaina sitten meen juhlimaan Paulan synttäreitä sen mökille! Tai no, ei sitä kyllä mökiks edes voi sanoo kun se on niin luksus, mut joku huvila sit kai? Tai jotain. Sinne kuitenkin!



Noora

sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Nooran musiikit I

´











Tässä nyt oli muutama biisi josta tykkään.. Niitä tulee taas joskus lisää, mut tällä kertaa en nyt jaksanu ettiä enempää...
Ja jees, tykkään kyllä tosi paljon suomalaisesta musiikista. Mut ulkomainenkin on ihanaa


Noora

Barcelona 22.-26.8.2009




No, ei mulla oo nyt parempaa tekemistä, kuin kertoa meidä pienestä Espanjan matkasta elokuussa. Oli muuten paras reissu, millä olen koskaa ollut! Meitä oli siis siellä minä, Janne, Joonas ja Kati. Paras porukka mitä voi toivoa! Kati on siis mun kämppis, Janne Katin poikaystävä, ja Joonas mun paras kaveri.

22.8.2009 - Matka ja tutustuminen 


Me lähdettiin aamulla 6 aikaan ajamaan kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää. Lento lähtis klo 11:30. Janne ja Kati vuorotteli ajajan paikalla, koska mä ja Joonas oltiin molemmat alaikäsiä. Meillä oli siis ihan hauskaa siellä takapenkillä Joonaksen kanssa. Huomattiin, että Jannee ja Katia selvästi ärsytti, että ne joutu ajaan, eikä voinu leikkiä meidän kanssa siel takana. 





Joo, otin mä myös muutaman kuvan itestäni, mut en viitti niitä ihan kaikkia laittaa tänne, joten laitan vaan ton yhden, joka ei edes oo pahimmasta päästä niitä kuvia.





No niin, hauskan ja väsyneen  automatkan jälkeen, päästiin vihdoin lentokentälle ja lähtöselvityksiin. Mä niin vihaan niitä. Varsinkin sitä metallinpaljastinhommaa, kun mä aina unohdan jotain taskuihin tai sitten kengät tai vyö piippaa. Mut kuitenkin aina joku mussa piippaa siinä! Ärsyttävää. Selvisin siitä kuitenki kunnialla tällä kertaa, piippas vaan yhen kerran! Olin aika yllättyny. Ja se piippaus oli yllätyksellisesti mun kengistä. Sen jälkeen oli sit sitä odottelua, että päästäis koneeseen. Meinattiin kaikki kuolla tylsyyteen. Paitsi Kati ja Janne, tylsimykset, jotka nukku koko odotusajan. Me Joonaksen kanssa sit kierreltiin kauppoja ja tollasta. Eihän sieltä ny mitää tietenkään viittinyt ostaa, kallista ku mikä! Mut oli se kiva kierrellä siellä. Käytiin myös kahvilla jossain kahvilassa, mut kaduttiin sitä päätöstä heti ku tajuttiin paljoko yks kahvi oikee maksaa! En nyt muista kuinka paljo se oli, mutta kuitenki paljon enemmän ku mitä mun budjetti sallis. 


En mä toisaalta tiedä, oliko koneeseen pääseiminen millään tavalla mikään helpotus, en nimittäin ihan kauheesti tykkää olla lentokoneessa. Ehkä oon kattonu liian monta leffaa ja dokumenttia noista lentokonetapaturmista. Musta on kuitenki kiva kattella ainaki sen nousun aikana, kuinka kaikki muuttuu niin pieneks ja näyttää ihan pienoismallilta. Se on kivaa. Lentokoneen ruuista mä en tykkää. En itseasias tunne ketään, joka tykkäis. No, onneks se lentomatka ei ollu pitkä ja päästiin lopulta Barcelonan lentokentälle. Sieltä tosin oli vielä matkaa meidän hotellille, joka sijaitsi kaupunginosassa nimeltä Badalona. Päätettiin siis ottaa taksi ja suunnata kohti meidän hotellia, jonka nimeä en enää muista. Ensin mentiin vahingossa väärälle hotellille. Me tajuttiin se siitä, että se hotelli näytti liian hienolta ollakseen kolmen tähden hotelli, johon me oltiin matkalla. Jatkettiin siis matkaa. Vihdoin löydettiin oikeeseen paikkaan ja se oli ihana! Pieni hotelli ja ei tarvinnut ku kävellä kadun yli niin oli jo rannalla. Täydellistä! Ja se hotelli oli sisältäkin tosi söpö. Mulla ei nyt kyllä oo siitä oikeen kuvia, mutta voisin joskus yrittää saada niitä koneelle. Ensimmäisenä päivänä me ei oikeen tehty mitään. Löhöiltiin vain rannalla ja illalla mentiin syömään johkin ihan läheiseen baariin, kun ei kellään ollu sen suurempi nälkä


23.8.2009 - Shoppailupäivä


Päätettiin, et lähdetään shoppailemaan Barcelonan keskustaan. Mentiin jollain lähijunan tapaisella, joka oli ihanan viileä siihen kuumuuteen verrattuna, mitä muualla oli. Siellä keskustassakin oli aika kuuma, jotain 28 astetta, mut kyl me pärjättiin. Ja siinähän sit ruskettukin samalla. Tosin aika usein joutu pysähtyyn johkin kahvilaan juomaan jotain kylmää, ettei vaan tuu mitään nestevajausta. No, olihan siellä tietysti paljon kauppoja, osa myös ihan tuttuja Suomesta, kuten H&M ja Mango. En mä noista kummastakaan kaupasta tietty mitään ostanu, sen saman vaatteen sais varmaan Suomestakin. Siellä oli tosi hyvän sen niminen kauppa, kuin Bershka. Sieltä löytyi vähän samantapaisia vaatteita kuin GinaTricotista, mutta ei kuitenkaan ihan samanlaisia. Ostin sieltä muutaman paidan. Apua, en edes muista enään mitä kaikkee oon ostanut Barcelonasta, kun siitä on niin pitkä aika! Kamalaa. Olis pitänyt alkaa kirjottaan tätä blogia jo paljon aikasemmin. 


Rankan shoppailun jälkeen lähdettiin takasin kohti meidän majapaikkaa, ja ei ehditty kun viedä ostokset huoneeseen ja vaihtaa vaatteet, kun huomattiin että meillähän oli nälkä. Eli seuraavaks lähdettiin sit metsästämään ruokapaikkaa. Löydettiin aika nopeesti ihan kivalta näyttävä ruokapaikka. Tilasin jotain, jonka nimeä en muista, mut ilmeisesti se kuulosti mun mielestä hyvältä. No, tältä se sitten näytti, mitä ikinä olikaan:





Jonkun näköstä vege ruokaa se oli, ja jotain tomaattikastiketta mä ainaki tunnistin tosta, muusta mulla ei oikeen oo vieläkään mitään hajua. No, mä maistelin ton näköstä ruokaa vähä epäluulosena, mut oikeestaan se olikin ihan hyvää! Onneks, koska ei olis ollu maksaa täyttä hintaa ja syödä pahaa ruokaa. Et onneks ei ollu sit mitään ongelmia ton ruokapuolen kanssa. Mut aattelin sillo myös, että ehkä mä jätän ton uusien ruokalajien kokeilemisen, ettei joskus sit tuu mitään pahoja yllätyksiä. 
Syömisen jälkeen kaikki olikin sit niin rättipoikki, että päätettiin mennä vaan nukkumaan.


24.8.2009 - Rantsupäivä


Tuo päivä haluttiin pelkästään makoilla, ei sitä nyt muutakaan jaksanut. Mentiin vaan rannalle löhöilemään ja sit Joonaksen kanssa leikittiinki jotain..





Varmaan huomaattekin, etten oo oikeestaan yhtään ruskee Joonakseen verrattuna. Se johtuu siitä, että mä paloin. Ja toisaalta siitä, että mulla oli meikkiä ja hattu päässä, niin ei naama oikeestaan siinä ehtiny ruskettua. 


Niin ja sit Joonas leikki ihan yksinkin, mä vaan otin siitä kuvia...





Ainiin, Joona kävi parturissa Barcelonassa! Mä en ois ehkä ite uskaltanut, mutta ihan hyvin se näytti Joonaksella onnistuvan. 


Kuitenkin, rannalla löhöilyn jälkeen mentiin hotellille, vaihdettiin vaatteet ja lähdettiin johkin baarityyppiseen paikkaan, jossa oli uima-allas. Tässä musta pari kuvaa uimassa:








Heheh, tykkään noista mun bikineistä ihan älyttömästi! Ja kuten ehkä tosta kuvasta huomaa, olin ihan Ed Hardynä siellä! Lippis ja uikkarit, molemmat on Ed Hardyn.


No, vietettiin tuolla sitten loppuilta, ja mulle myytiin drinkkejä! Eikä edes kysytty papereita, ihan kiva, ihan kiva. Tosin oli vähän ärsyttävää, kun kokoajan joku espanjalainen jätkä oli iskemässä. Todettiin Katin kanssa, että ehkä ne vaan tykkää blondeista. Siltä ainakin vaikutti! Monet siellä vihelteli perään, ja varsinkin kun tuolla baarissa otettiin vähän alkoholia niin siinähän oli mulla miestä...


25.8.2009 - Viimeinen kokonainen päivä


Päätettiin lähtee vikana kunnon päivänä uudestaan Barcelonan keskustaan shoppailemaan. En vieläkään kunnolla muista, mitä kaikkea oon ostanut, mut ainakin shortsit, kengät ja laukkuja.  Oon tosi pahoillani, että niistä ei nyt oo yhtään kuvia... en sillon tietenkään tajunnu ottaa mistään vaatteista tai kengistä tai laukuista kuvia blogia varten, ja nyt tällä hetkellä en jaksa nousta kaivamaan niitä jostain tuolta vaatekaapin syövereistä. Mutta mä lupailen joskus laittaa kuvia. 


No, shoppailun jälkeen oli taas aika mennä syömään jotain. Mentiin kiinalaiseen ravintolaan, ja tilasin jonkun tofu-annoksen. Se näytti sitten tältä:





Ja oli muuten tosi hyvää! Mä rakastan tofua. Naminami. Hah, Joonas tilas miekkavalasta, ja sai sellasen ihan järkyttävän ison möhkäleen kalaa! En tajua vieläkään ,miten Joonas jakso syödä sen. Itse se sano, että "Kyllä sen iha helposti jakso syödä, ku ei se täyttäny melki yhtää". Joopajoo...


No, illal oltiin vaan siel rannalla ja puheltiin joidenkin espanjalaisten poikien kanssa. Mä ja Kati siis, Joonas ja Janne ei jaksanu kuunnella meitä, vaan lähti johkin baariin.





Anteeks huono laatu tossa kuvassa.. ja mun hymy on kyllä jotenkin outo, mutta eipä sille voi mittään. 




Näytän vähä tylsistyneeltä tossa, mut sitä en todellakaan ollu! Olin vaan vähän "haikeena" kun joutu palaamaan Suomeen ja kouluun jne. Tää kuva on muuten vähän myöhemmin otettu kun toi ylempi. Huomaa varmaan vaatteistakin. Siellä oli muuten yöllä tai myöhään illalla jo tosi viilee. Päivällä oli kuuma, mut illalla viileni kyllä ihmeen nopeesti!


26.8.2009 - Viimeiset hetket Barcelonassa


No tona vikana päivänä ei oikeestaan tehty yhtään mitään enää. Katin kanssa otettiin yks kuva meidän hotellihuoneessa:



Voi, tulee nyt niin ikävä tota reissua! Oli kyllä hauskinta ikinä. No, ehkä me taas joskus päästään reissaamaan yhdessä, ainaki toivon niin! No, 8 aikaan aamulla lähdettiin hotellista taksilla takasin kohti lentokenttää ja Suomea. Siellä taas sama rumba, kun mitä Suomessa oli ollut. 


Lentokoneessa oli taas kiva katsella pienoismallia Barcelonasta, mutta huono puoli oli taas paha ruoka. 


Saavuttiin Suomeen sitten 13:30. Huomatkaa siis, että Suomessa kello on tunnin enemmän kuin Espanjassa. Siitä lähti sitten taas se automatka kohti Tamperetta. Mulla oli yksin hauskaa, kun Joonas tyhmä meni ja nukahti...



Kun vihdoin päästiin kotiin, mua ja Katia väsytti ihan hirveesti! Ei jaksanut koko päivänä enää tehdä yhtään mitään, vaan nukuttiin sitten koko loppupäivä ja herättiin seuraavaavana päivänä iloisesti kouluun. Mä ihan punasena ja palaneena tosin...


Noora

Uus ulkoasu!

Mitäs pidätte? Anteeksi, se on vähän huono, mut jos joku osais tehdä paremmin niin ilmoittaa, kiitos! Mun omasta mielestä se saa kelvata nyt tähä hätään, eikä mulla oikeestaan nyt oo aikaakaan tehdä sitä paremmin.

Ainii jos joku muute osais opettaa mulle, et kuinka ne Youtuben videot saa laitettuu tähän blogiin, niin että se video ei näy? Vai mistä ne musiikit tulee, kun oon kattellu muiden blogeja, ja siellä on niitä musiikkeja vaan sellasina. Siis onks ne edes Youtubesta, vai jostai muualta? Toivottavasti joku tajuaa, mitä mä tarkotan. Tässä nyt kuitenki biisi, joka kuvaa tällä hetkellä mun tunteita täydellisesti. Ei ehkä oo ihan sopivaa, et mä kirjottaisin tänne, miten oon just edellisenä yönä eronnu poikaystävästä. Mut voin sanoo sen, että nyt ei tunnu kauheen kivalta. Senkin takia mun on pakko mennä ulos, vähän rauhottuun tonne kylmään ilmaan. Että mukavaa sunnuntaita teille lukijat, omani ei ehkä tuu olemaan mikään ihana. Mut ylös nousen, niinhän mä aina teen!




Noora

Heräsin aikasin ja kävin shoppailemassa!





Ihana sää tuolla ulkona! Siis aivan mielettömän upee. Mä tykkään talvesta. Oikeestaan mä rakastan talvee. Koska mulla on kuitenki tarpeeksi vaatetta päällä, ja Uggit jalassa, niin ei tuu sitte kylmä. Oikeesti talvi on ehkä kaunein vuodenaika. Tietty, sillon ku on kesä, niin eihän kukaa ny talvee odota! Mutta nyt ku on talvi, eikä me voida sille mitään, ni miks meidän pitää valittaa että on kylmä? Kun ihan yhtä hyvin me voidaan nauttia myös tästä meidän neljännestä vuodenajasta ja olla ulkona. Mä ainakin ajattelin nyt lähteä ulos lenkille koiran kanssa! Suosittelen teillekin. Menkää meilummin ulos, kun luette tätä blogia. Ainiin, ja tuo kuva ei muuten ole minun ottama, mut no tässä sitten vielä mun ostokset tältä päivältä:



Kävin ostamassa kirppikseltä kengät! Oli kyllä hyvä löytö, eikä nuo maksanu ku 10€.




Nuo kynnet on Kicksistä,sieltä mä ostan aina mun kynnet. Ja liima Stockmannilta.



Paita: Vero Moda 19,90€
Kengät: Andiamo 49,90€

Noora

lauantai 9. tammikuuta 2010

Hannibal


Okei, tästä on pakko sanoo, et ehkä ällöttävin leffa mitä oon ikinä nähnyt. Suoraan sanottuna mä aloin voida pahoin jossain kohdassa. Katoin ton vielä yksi! Okei, en suosittelis tätä ihan kelle vaan. Ainoostaan niille, jotka on pystyny kattoo esim Sawin, koska tää oli aika lailla sen tyyppinen. Ei siis juonelta tai miltään, mutta ällöttävyyden perusteella. No tollasii ne K18 kauhuleffat kyl yleensä on, ja ei Hannibalista varamaa muuta voisi odottaakkaa. Mutta sen voin sanoo iha rehellisesti, että en kyllä välttämät kattoisi uusiks.

No, sit muihin asioihin ton Hannibalin järkytyksen jälkeen. Pitäis kai nyt mennä nukkumaa, mutta ei kyllä yhtään huvita, joten voin myös iiha mainiosti kirjotella tässä vaan jotain joutavaa roskaa. Misköhän mä oon nyt näi paljon kirjotellu pelkistä leffoista? Alkaa varmaa jo kyllästyttämää ihmisiä. Anteeksi ny, mut musta on iha kiva arvostella leffoja! Et jos ei vaan kiinnosta yhtään lukee leffa-arvosteluja, niin älkää sit lukeko näitä. Kyl mä jostain muustaki aion viel kirjottaa! Esim. huomenna mun shoppailureissusta, jos vaan pääsen sinne asti.

Voisin muuten nyt vähän kertoo itestäni tässä, kun on tätä aikaa mitä kulutella. Eli opiskelen kosmetologiks, toivottavasti viel joskus valmistun! Oon siis Hämeen Kosmetologikoulussa. Et jos tulee jotain mieleen, niin multa voi kyl kysyy jotain kauneudenhoidosta, iha rohkeesti vain. En kyllä iha kaikkee tiedä, mut voin aina yrittää auttaa.



Hah, jotenki näytän tos kuvas kosmetologilta? Tai ehkä mä vaa kuvittelen. Ja hiukset on kiinni, sen takii ne näyttää niin lyhyiltä tossa. Eipä mulla kai mitää muuta tähän hätää. Nähdään taas, murut.

Noora

Jos rakastat



Okei, toi oli ensinnäki ihan sika hyvä leffa, suosittelen et käytte kaikki kattomassa! Se oli tosi hauska, vaikka osa niistä jutuista oliki vähä outoja... Mut se oli myös semmone surullinen, aloin itkee myös siinäkin. Niin kyl mun kaveritki alko. Huono puoli oli kyl se, et toi oli vähä liian ennalta arvattava... Tiesin jo heti sen leffan alussa et mitä siinä tulee tapahtuun. Et olis ollu kiva et siinä olis ollut joku yllättävä juttu, mut ei.
Ne musiikit varsinki siinä sai aikalailla naurattamaa. Hyviä suomalaisia biisejä kaikki. Ja olisin kyllä toisaalt oottanu et suomalainen musikaali olis ollu paljon huonompi. Et ylitti kyllä täysin mun odotukset! Oli myös ihanaa, et kaks ihan erilaista ihmistä rakastuu, eikä loppujenlopuks ookkaan niin erilaisia. Ah, Noora likes.



Mutta eipä enempää tosta leffasta, vaa nyt siirrytään muihin aiheisiin. Mun piti siis tänää mennä shoppailemaan,  mut en tietenkä tajunnu lähtee tarpeeks aikasin ja kaupatha meni kuudelta kiinni! No, huomenna meen sitten. Jos jaksan herätä, kun kuitenkin valvon koko yön.
Niin ja tänään piti mennä myös vähä ryyppäämään, mutta emmä sit loppujenlopuks jaksanutkaa lähteä yhtää mihinkään. Että nyt tulee vaan tällästä tylsää leffatarinaa. Ainiin, leffoista tuliki mielee, et tänää tulee Hannibal! En oo ikinä nähny sitä, joten mun pitää kattoa se. Laitan varmaan siitäkin sitte jonkunnäkösen arvostelun kun leffoja on nii mukava arvostella. En kyllä ehkä uskaltais yksi kattoo tollast kauhuleffaa, mut kai se si on pakko. Tai ehkä mä vaa sit pyydän jonku seuraks... No, nähdään sitte Hannibalin jälkeen (tai ennen, en oo viel päättänyt). Tuun iha varmasti viel koneelle sit yöllä. Vähintäänki kirjottaa sen arvostelun.

Noora

Oivoi kun oli surullinen..



Katoin tos äsken sen Spirit - villi ja vapaa lastenleffan ja ei herrajumala se oli surullinen! Itkin ku pikkutytteli ku katoin sitä. Mitä ihmettä? Miks lastenleffoista tehää noin surullisii, kun ei tarkotus kuitenka oo saada lapsii itkeen. Tai ehkä ne vaan yrittää saada voimakkaita tunteita aikaan, en tiiä.
Kuitenki, vaikka tosta äskösestä vaikuttais siltä, että haukuin jotain lastenleffoja, mun mielestä ne Disneyn klassikot on kaikista parhaimpia leffoja mitä on ikinä tehty! Niissä on tosi hyvät musiikit ja kaikki. Nykyään ne on vaa jotenkin tyhmiä. Niillä yritetää vaan saada lapset nauraan, mikä kyllä onnistuu helposti. Noissa vanhoissa on jotai tunnetta! Ah, ihanaa.

Joo, mut nyt mä kuitenki lähen valmistautuun keskustaan lähtöön. Oon ihan epävalmis, just tulin suihkusta ja tunnin päästä ois sit lähtö! Kiire tulee, mut silti mä vaa kirjottelen tääl jotain joutavaa roskaa jota kukaan ei kuitenkaan edes lue...

Noora

Lauantai... mitäs sitä keksiskään?

No ainakin pitää mennä keskustassa käymään, tarvii ostaa vähän kaikkea, esim:
-alusvaatteita
-kengät
-uudet kynnet

Niin ja oon menossa leffaan kans! Mennään kattoon se Jos rakastat. Toivottavasti se on hyvä! Tottakai laitan sitte jonkunnäkösen arvostelun siitä tänne, oli se sit huono tai hyvä.

Ai niin ja illalla sitten pitäis mennä johkin bilettään, onha nyt sentään viikonloppu! En kyllä kamalasti ajatellu ottaa, mutta vähän. Kirjotan kyllä sitten siitäkin juomareissusta, mitä ikinä tapahtuukaa.

Toivokaa nyt et mun lauantai onnistuu, en haluu että on esim draamaa! Huh.

Noora

perjantai 8. tammikuuta 2010

Oi tämä on ihana!


The days were long and the nights so cold
The pages turn and the tale unfolds
He left me for another lady
She stood so tall and she never slept
The was not one moment he could regret
He left me for another lady

He took my hand one day and told me
He was leaving
Me disbelieving
And I I I I I I I I
Had to let him go

And it was New York, New York
And she took his heart away oh my
And it was New York, New York
She had poisoned his sweet mind

Mmmm


Noora

Ei voi olla totta!

Mua ärsyttää ihan suunnattomasti useet n. 13 vuotiaat tytöt! Kamalia! No ei siis kaikki tietenkään, mutta kunhan muute vaan yleistän. Siis, tänään kun menin hakemaan pikkusiskon koulusta, hän on siis 9-luokalla, ne kaikki tytöt oli ihan järkyttävän näköisiä! Melkein kukaan ei osannut meikata, ja silti niillä oli naama täynnä pakkelia. Ja vaikka edes tissit ei oo vielä kasvanu niin silti herutetaan niin että pojat varmaan kattois.. Anteeks mitä tää on? Ja korkokenkiäkin näki monella tytöllä, joista vaan harvat osas kävellä niillä. Tällänenkö tää maailma nykyään on mitäh? Ja anteeks ny jos loukkasin jotakuta mut tää on vaa mun mielipide.


Ps. Haha tuolt mä näytän näin suurinpiirtein kahdelta yöllä!

Noora

Noniin, tässä tää nyt sit on!

Eli oon Noora. Oon nyt 17 vuotta ja asun Tampereella. Mä täytän kyllä ihan kohta 18, huhtikuussa. Oon vaan tällänen hassu pikkutyttö, enkä varmaa ikinä tuu edes aikuistuun. Mut ei se mitään. Ja täs mun blogissa kerron vähän kaikesta, itestäni, vaatteista, ruuista, tapahtumista ja kaikesta siltä väliltä! En oo sit kauheen tarkka mistään oikeinkirjotuksista tai muista.
Toivon kans, että ette tulis kauheesti valittaan mulle siitä, et haukun jotain asiaa koska mä todellakin teen sitä! Ja saatan juoruilla aika paljon tässä blogissa, et jos ei kiinnosta ni vaihdappa ny äkkiä sivua koska tää ei oo sun paikkas. Muut: Tervetuloa ja mukavii lukuhetkii minun kans<3
Noora